Complementair therapeut

Ik ben complementair therapeut en ik zet mij in om mens en dier te helpen zich beter te voelen en baat te kunnen hebben bij één van de therapieën in mijn praktijk. Met deze therapieën wordt het zelfherstellend vermogen van mens en dier aangesproken tot herstel. Bij twijfel verwijs ik u altijd terug (of door) naar uw huisarts of uw dier naar de dierenarts.

Neemt u bij levensbedreigende situaties gelijk contact op met uw huisarts of voor uw dier de dierenarts !

Skype en Facetime

Bij voorkeur zie ik uw dier voor een homeopathisch consult bij mij in de praktijk of bij u thuis, maar het is ook mogelijk om een homeopathisch consult via Skype of Facetime te doen. Zo kan ik eventueel een bepaalde klacht (gedrag of lichamelijke klacht, bijv. een huidprobleem) toch zien.

Aangesloten bij beroepsvereniging

Vanaf februari 2018 bij ik licentielid bij de vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND)

Aangesloten bij het CAT Collectief

Vanaf 1-1-2019 ben ik als erkend alternatief therapeut aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Wkkgz

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) verplicht een therapeut aangesloten te zijn bij een onafhankelijke klacht- en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie. Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie klikt u in het submenu op Wkkgz.

In het submenu vindt u verder informatie over: