Praktijk van Noesja Kosters

Praktijk informatie

Complementair therapeut

Ik ben complementair therapeut en ik zet mij in om mens en dier te helpen zich beter te voelen en baat te kunnen hebben bij één van de therapieën in mijn praktijk. Met deze therapieën wordt het zelfherstellend vermogen van mens en dier aangesproken tot herstel. Bij twijfel verwijs ik u altijd terug (of door) naar uw huisarts of uw dier naar de dierenarts.

Neemt u bij levensbedreigende situaties gelijk contact op met uw huisarts of voor uw dier de dierenarts !

Geen nieuwe klanten/dieren in de praktijk i.v.m. grote drukte

In verband met grote drukte in de praktijk kan ik geen nieuwe klanten aannemen.
Bent u op zoek naar een bioresonantietherapeut, kijk dan op: https://www.fitronics.nl/therapeut/

Update ~ mogelijkheden in de praktijk (vanaf 1 juni 2020)

Behandeling en consulten zijn weer in de praktijk mogelijk. De homeopathische consulten, bioresonantiebehandelingen en de healingbehandelingen blijven ook op afstand mogelijk. De meeste klanten hebben afgelopen periode ondervonden dat zij ook vanuit huis goed geholpen kunnen worden en hier krijg ik dan ook fijne en goede respons op terug. Dus de behandelingen en consulten op afstand blijven ook in de toekomst mogelijk.

Mogelijkheden behandeling op afstand (vanaf 1 maart 2020)

Bioresonantie en healing behandelingen (bij mens en dier) op afstand
Een bioresonantie test/behandeling en een healingbehandeling kan ik op afstand doen (zowel bij mens als dier). Dit gebeurt via foto. We plannen een tijdstip waarop ik de bioresonantie test/behandeling of healingbehandeling geef en aansluitend ontvangt u een terugkoppeling van de test/behandeling. Dit kan per mail en/of telefonisch.
In een ‘normale’ situatie is een bioresonantie en/of healing behandeling op afstand (via foto) bijv. ook een hele fijne mogelijkheid om uw kat te behandelen. Zo kan deze in zijn eigen omgeving blijven zonder alle stress van een autorit en een vreemde omgeving.

Homeopathisch consult (voor uw dier) op afstand
Bij voorkeur zie ik uw dier voor een homeopathisch consult bij mij in de praktijk of bij u thuis, maar het is ook mogelijk om een homeopathisch consult via Skype of Facetime te doen. Zo kan ik eventueel een bepaalde klacht (gedrag of lichamelijke klacht, bijv. een huidprobleem) toch zien. Een telefonisch consult behoort ook altijd tot de mogelijkheden.

Aangesloten bij beroepsvereniging

Vanaf februari 2018 bij ik licentielid bij de vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND)

Aangesloten bij het CAT Collectief

Vanaf 1-1-2019 ben ik als erkend alternatief therapeut aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Wkkgz

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) verplicht een therapeut aangesloten te zijn bij een onafhankelijke klacht- en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie. Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie klikt u in het submenu op Wkkgz.

In het submenu vindt u verder informatie over: