Praktijk van Noesja Kosters

Bioresonantie voor mensen

Nieuw: Bioresonantie testen en behandeling op afstand mogelijk

Ik heb ondertussen ervaring opgedaan met het geven van bioresonantie behandeling op afstand en dit geeft een goed resultaat (zowel bij mens als dier). Gezien de huidige (Corona)situatie, waardoor iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen huis moet blijven, is het op deze wijze toch mogelijk om uw klachten (of die van uw dier) met bioresonantie te testen en behandelen. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven en we maken een afspraak wanneer ik de behandeling op afstand geef. De behandeling geef ik via een foto van u of uw dier (afhankelijk wie de klachten heeft). Na de behandeling ontvangt u een terugkoppeling wat mijn bevindingen zijn geweest en wat ik behandeld heb. De terugkoppeling kan per mail of telefonisch.

Wat is bioresonantie therapie?

De basis van bioresonantie therapie berust op de nieuwste ontwikkelingen vanuit de bio- en kwantumfysica. Bioresonantie werkt op basis van frequenties, zowel de lichaamseigen frequenties als ook de frequentiepatronen die elk afzonderlijk orgaan heeft, maar ook die elke bacterie, virus, pol, schimmel, parasiet, allergeen, gifstof e.d. heeft.

Een hoge en soms langdurige belasting door lichaamsvreemde stoffen (of stress) kan resulteren in een situatie waarin het lichaam niet meer in staat is deze te verwerken. Dit kan zich gaan uiten in (lichamelijke) klachten.

Door het Bicom bioresonantie apparaat kunnen deze frequenties worden gemeten en kunnen we zien waar het lichaam op reageert of blokkeert.

Tijdens de therapiebehandeling worden de belastende frequentiepatronen gereduceerd en zo kunnen onderliggende oorzaken van ziekten worden geëlimineerd. Opgeslagen belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen. Het zelfhelend vermogen wordt weer hersteld.

Bioresonantie kan o.a. worden ingezet bij:

 • Allergieën
 • Huidklachten
 • Spijsverteringsklachten
 • Chronische klachten
 • Auto-immuunziekten
 • Ziekte van Lyme
 • Hooikoorts
 • Problemen met de weerstand
 • Overgevoeligheid wat zich kan uiten in klachten van de huid, het immuunsysteem en de spijsvertering
 • Burn-out klachten
 • Chronische vermoeidheid
 • Vitamine/mineralen tekort testen
 • Stoppen met roken programma

Wat kan bioresonantie voor u doen?

In mijn praktijk wordt u uitgebreid getest om te kijken waar het lichaam een (over)gevoeligheid of een allergie voor heeft, waar blokkades zitten en/of welke organen verzwakt zijn.

Na het testen bespreken we de uitkomst en de mogelijkheden en kunnen we u behandelen/ondersteunen met bioresonantie.

Het doel van de therapie is om ziekmakende invloeden te verminderen/weg te nemen, waardoor het lichaam kan herstellen. Dit gebeurt door de lichaamseigen frequentiepatronen door de Bicom om te laten zetten tot therapeutische signalen, die via elektroden aan u wordt teruggegeven. Hier voelt u niets van en de therapie heeft, voor zover bekend, geen nadelige bijwerkingen.

Het aantal behandelingen hangt af van de aard en de ernst van de klacht en hoe lang deze al bestaan.

Contra-indicaties

Bent u zwanger of heeft u een pacemaker of een orgaantransplantatie ondergaan, dan wordt deze therapie bij u afgeraden.

 

Bioresonantie kan ingezet worden ter ondersteuning, zij kunnen een regulier geneeskundige behandeling niet vervangen. Indien er lichamelijke klachten zijn, verwijs ik u eerst naar uw huisarts. Ik ben zelf geen arts!