Praktijk van Noesja Kosters

Bioresonantie voor dieren

Nieuw: Bioresonantie testen en behandeling op afstand mogelijk

Ik heb ondertussen ervaring opgedaan met het geven van bioresonantie behandeling op afstand en dit geeft een goed resultaat (zowel bij mens als dier). Gezien de huidige (Corona)situatie, waardoor iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen huis moet blijven, is het op deze wijze toch mogelijk om uw klachten (of die van uw dier) met bioresonantie te testen en behandelen. U kunt gewoon in uw eigen huis blijven en we maken een afspraak wanneer ik de behandeling op afstand geef. De behandeling geef ik via een foto van u of uw dier (afhankelijk wie de klachten heeft). Na de behandeling ontvangt u een terugkoppeling wat mijn bevindingen zijn geweest en wat ik behandeld heb. De terugkoppeling kan per mail of telefonisch.

Wat is bioresonantie therapie?

De basis van bioresonantie therapie berust op de nieuwste ontwikkelingen vanuit de bio- en kwantumfysica. Bioresonantie werkt op basis van frequenties, zowel de lichaamseigen frequenties als ook de frequentiepatronen die elk afzonderlijk orgaan heeft, maar ook die elke bacterie, virus, pol, schimmel, parasiet, allergeen, gifstof e.d. heeft.

Een hoge en soms langdurige belasting door lichaamsvreemde stoffen kan resulteren in een situatie waarin het lichaam niet meer in staat is deze te verwerken. Dit kan zich gaan uiten in (lichamelijke) klachten.

Door het Bicom bioresonantie apparaat kunnen al deze frequenties worden gemeten en kunnen we zien waar het lichaam op reageert of blokkeert.

Tijdens de therapiebehandeling worden de belastende frequentiepatronen gereduceerd en zo kunnen onderliggende oorzaken van ziekten worden geëlimineerd. Opgeslagen belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen. Het zelfhelend vermogen wordt weer hersteld.

Bioresonantie kan o.a. worden ingezet bij:

 • Allergieën, atopische huidproblemen, jeuk
 • Huidklachten
 • Spijsverteringsklachten
 • Chronische klachten
 • Auto-immuunziekten
 • Ziekte van Lyme
 • Hormonale klachten
 • Hooikoorts
 • Problemen met de weerstand
 • Gevolgen van inentingen
 • Overgevoeligheid wat zich kan uiten in klachten van de huid, het immuunsysteem en de spijsvertering

Wat kan bioresonantie voor uw dier doen?

In mijn praktijk wordt uw dier uitgebreid getest om te kijken waar het lichaam een (over)gevoeligheid of een allergie voor heeft, waar blokkades zitten en/of welke organen verzwakt zijn. Ook het eigen voer kan worden getest, om te kijken of het dier hier een intolerantie of allergie voor heeft. Neemt u bij het 1e consult ook het inentingsboekje mee, zodat we kunnen zien welke inentingen uw dier heeft gehad, dan kunnen we deze ook meenemen in de test.

Het doel van de therapie is om ziekmakende invloeden te verminderen/weg te nemen, waardoor het lichaam kan herstellen. Dit gebeurt door de lichaamseigen frequentiepatronen door de Bicom om te laten zetten tot therapeutische signalen, die via elektroden aan uw dier worden teruggegeven.

Dieren vinden de behandeling over het algemeen heerlijk en zij gaan graag op de bioresonantiemat liggen.

Bioresonantie therapie en homeopathisch consult

Voor dieren is het in mijn praktijk mogelijk om de bioresonantie behandeling en een homeopathisch consult te combineren.

 

Bioresonantie kan ingezet worden ter ondersteuning, zij kunnen een regulier geneeskundige behandeling niet vervangen. Indien er lichamelijke klachten zijn bij uw dier, verwijs ik u eerst naar de dierenarts. Ik ben zelf geen arts!