Therapie voor mensen

Therapie voor mensen

Mijn praktijk heet ‘Homeopathie en therapie voor dieren’ en dit is dan ook een belangrijk deel van mijn werk. Ik heb in dit werk gemerkt dat een dier vaak om een bepaalde reden bij een bepaalde eigenaar terecht is gekomen. Ik merk dit vooral bij honden en hun eigenaar/eigenaren.
Bijv. de hond is angstig en het blijkt tijdens het consult (voor de hond) dat de eigenaar zelf ook angstig is. Dat de eigenaar de hond ooit uitzocht, resoneerde dit stukje van de hond met de eigenaar, waar de eigenaar (vaak on bewust) deze hond op heeft uitgezocht. Vervolgens hebben zij samen, in het gewone dagelijkse leven, stappen te zetten om deze ‘angsten’ onder ogen te komen. Ik zie vaak in de praktijk dat de eigenaar een afspraak maakt voor de klachten van de hond en dat we tijdens het consult erachter komen dat de eigenaar eigenlijk dezelfde of soortgelijke klachten heeft. Vandaar dat het eigenlijk ook niet uit kon blijven dat ik mij (ook) geroepen voelde om de eigenaar hierin te kunnen helpen/begeleiden. En wonderlijk of niet, maar als je ook de eigenaar van het dier kan helpen (en uiteraard het dier zelf) dan zie je dat ze hand-in-hand elkaar kunnen helpen om de angsten onder ogen te zien en deze cirkel te doorbreken.

Maak tijd voor uzelf

In mijn praktijk kunt u (ook zonder dier!) een afspraak voor uzelf maken, om aan uzelf te werken en om hier dus even tijd voor te nemen, even weg van alle ‘gedoe van alle dag’.
U kunt bij mij in de praktijk terecht voor healing behandelingen en voor Bach bloesemtherapie. Het is ook mogelijk om dit gecombineerd te doen. U krijgt dan na de healing behandeling een Bach bloesem remedie mee naar huis. Voor meer informatie kijkt u op mijn pagina’s Healing voor mensen en Bach bloesem voor mensen.

 

Indien er lichamelijke klachten zijn, verwijs ik u eerst naar uw huisarts. Ik ben zelf geen arts!