Telepathisch contact

Telepathisch contact met uw dier

Als dierentherapeut maak ik telepathisch contact met uw dier en krijg ik door wat het dier u wil vertellen. Dit contact komt tot stand door middel van een foto van uw dier.
Gedachten van dieren gaan als energietrillingen door de lucht, net als bijvoorbeeld radiosignalen. Wanneer ik afstem op de juiste golflengte kan ik deze energie opvangen. In het contact met uw hond, kat of paard kunnen lichamelijke, psychische en/of gedragsproblemen naar voren komen. Ook kan een dier zijn gevoelens uiten en sommige dieren vertellen me een heel verhaal of laten me zien waar ze mee bezig zijn. Elk contact is uniek en weer even bijzonder.

Wat heb ik nodig voor contact met uw dier (op afstand)

  • Een foto waar het dier in zijn geheel en alleen op staat (afmeting foto bij voorkeur 1024 x 683 pixels, minimaal 100 kB of hoger)
  • Eventueel een extra foto van de kop/hoofd van uw dier
  • De naam van het dier
  • Het geslacht van het dier
  • De leeftijd van het dier
  • De hulpvraag of vragen die u ten aanzien van uw dier heeft

De informatie die ik van uw dier door krijg

De informatie die het dier, tijdens het contact, aan mij doorgeeft is altijd een momentopname. Ik ben slechts een doorgeefluik van deze informatie. Uw hond, kat of paard kiest zelf wat hij/zij aan mij doorgeeft. Het kan zelfs zo zijn dat de klachten die het dier aan mij door geeft eigenlijk de klachten van de eigenaar zijn. Een dier kan deze klachten overnemen, ook wel ‘spiegelen’ genoemd.
Tijdens het telepathische contact dat ik met uw dier heb, kan uw dier vertellen over eventuele gedrags- en/of psychische problemen. Deze bespreek ik, na het contact, met de eigenaar. Tevens is het mogelijk dat in dat wat ik van het dier door krijg een combinatie van Bach bloesem remedies behulpzijn kan zijn. Dit geef ik dan ook aan u door.

Lichamelijke klachten

Ik kan tijdens een telepathisch contact de lichamelijke problemen bij een dier voelen. Ik voel dan letterlijk wat het dier voelt, maar ook waar de pijn of gevoeligheid zit. Na het contact schrijf ik gelijk een verslag en geef ik aan wat ik gevoeld heb en waar in het lichaam de pijn of gevoeligheid zich bevind. In het verslag verwijs ik eventueel door naar een (homeopathisch) dierenarts, osteopaat, fysiotherapeut of dat wat nodig is voor het dier. Mochten er emotionele en/of lichamelijke blokkades aanwezig zijn dan kan dit door het geven van één of meerdere IET® healing behandelingen opgeheven worden. Zie hiervoor de pagina Healing voor dieren.

Contact met een overleden dier

Contact met een overleden dier gaat op dezelfde wijze als contact maken met een levend dier. Het overleden dier kan tijdens het contact beelden, woorden of symbolen doorgeven, maar ook zijn verhaal over hoe hij terug kijkt op zijn leven. Mocht u dus nog vragen hebben aan uw overleden dier dan kan ik via telepathisch contact de vragen aan uw dier stellen en zo krijgt u alsnog antwoord op dat wat u nog wilde weten van uw dier of door wilde geven aan uw dier.

Verslag van het contact

Nadat ik telepathisch contact met uw dier heb gehad probeer ik dit contact zo goed mogelijk in een verslag weer te geven. Het zal u misschien niet verbazen dat hierin woorden soms te kort schieten om goed weer te geven wat het dier mij heeft laten zien, voelen en/of horen. Ik maak het verslag gelijk na het contact en u ontvangt dit verslag daarna per e-mail. Mocht u aan de hand van het verslag nog vragen hebben, dan kunt u mij deze mailen en zal ik uw vragen zo goed mogelijk (proberen) te beantwoorden.

Contact met een vermist dier

Ik krijg ook verzoeken binnen om telepathisch contact te leggen met een vermist dier. Bij een vermissing is het eigenlijk altijd spoed en dit lukt mij wegens een te drukke agenda niet meer. Ik kan u helaas niet helpen bij een vermissing en verwijs u hiervoor graag door naar een collega dierentolk.