Tarieven praktijk

Hieronder treft u de tarieven aan die door mij in de praktijk worden gehanteerd:

Homeopathisch consult
1e consult incl. telefonische update (na 14 dagen) € 70,-
Vervolgconsult (telefonisch of in de praktijk) € 45,-
Vervolgconsult bij u thuis € 60,-
Telefonische update of kort overleg 15 min. € 15,-
Avond/zondag/feestdagen toeslag (tenzij op afspraak) € 20,-
Homeopathische middelen
Ruikflesje € 6,50*
Spagyrisch middel Afhankelijk van hoeveelheid*
Celzouten Afhankelijk van hoeveelheid*

1e homeopathische consult (intakegesprek) – reiskosten

Het 1e consult (intakegesprek) vindt zoveel mogelijk bij u thuis plaats. Zo kan ik het dier in zijn eigen omgeving observeren. Woont u op meer dan 60 km gerekend vanaf 9442 TP, dan ben ik genoodzaakt om voor de overige km’s € 0,30 cent per km in rekening te brengen. Deze regeling geldt alleen voor het intakegesprek. U bent met uw hond of kat ook welkom in de praktijk, waardoor ik uiteraard geen reiskosten (bij meer dan 60 km) hoef te rekenen. Een consult kan evt. ook plaatsvinden via Skype of Facetime, zodat ik uw dier in zijn eigen omgeving kan zien en u niet naar de praktijk hoeft te komen.

Overige homeopathische consulten – reiskosten

In de meeste gevallen kan een vervolgconsult telefonisch plaatsvinden (of via Skype of Facetime), maar u bent met uw hond of kat ook welkom in de praktijk.
Wilt u dat ik voor een vervolgconsult bij u thuis kom dan reken ik buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf postcode 9442 TP, € 0,30 cent per km.

Ophalen of verzenden van middelen

U kunt de middelen bij de praktijk ophalen (nadat u bericht heeft gehad dat de middelen voor u klaar liggen) of de middelen kunnen opgestuurd worden. De bedragen hierboven genoemd zijn excl. verzendkosten.

Telepathisch contact
Telepathisch contact incl. verslag € 45,-
Telepathisch contact met overleden dier, incl. verslag € 35,-
Vervolgcontact / vervolgvraag € 20,-
Telepathisch contact, incl. verslag + Bach bloesem remedie € 55,-*

Ik verwerk aanvragen voor telepathische consulten op volgorde van binnenkomst. Ik heb gemiddeld genomen een wachtlijst van 1 – 2 weken. Mocht er spoed bij zijn, dan kan ik samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Bach bloesem consult voor mensen
Consult (45 – 60 min.) incl. Bach bloesem remedie € 45,-*
Vervolgconsult (30 min.) € 35,-*
Bach bloesem remedie voor dieren
Consult € 20,-
Bach bloesem remedie € 13,-*

Bach bloesemtherapie voor dieren

In de meeste gevallen zal een Bach bloesem remedie voor uw dier n.a.v. een telepathisch contact, homeopathisch consult of vanuit een healing behandeling naar voren komen en vallen deze kosten onder de behandeling. Mocht u een specifieke vraag hebben voor een Bach bloesemconsult voor uw dier, los van de andere behandelmogelijkheden, dan worden hier consultkosten voor in rekening gebracht naast de Bach bloesem remedie die voor uw dier gemaakt en opgestuurd wordt.

IET® healing behandeling
Deze tarieven zijn vastgesteld vanuit The Center of Being
IET® healing behandeling   voor mensen € 115,-
IET® healing behandeling voor mensen, incl. Bach bloesem remedie € 125,-*
IET® healing behandeling   voor dieren:
– Klein huisdier (hond, kat e.d.) € 55,-
– Middelgroot huisdier (geit, Shetland pony e.d.) € 75,00
– Groot dier (paard e.d.) € 115,-

IET® healing behandeling voor mensen

Gemiddeld genomen duurt de behandeling bij mensen 1½ uur, dit is inclusief het voorgesprek, de behandeling en de terugkoppeling (van de behandeling). Dit tarief geldt zowel voor een behandeling op afstand als dat u naar de praktijk komt.

IET® healing behandeling voor dieren

De tarieven voor dieren gelden zowel voor een behandeling op afstand als dat u met uw dier naar mij toe komt (dit laatste is alleen mogelijk met een klein huisdier). De behandelduur hangt af van de grootte van het dier. Gemiddeld genomen trek ik een uur uit voor de behandeling en de terugkoppeling aan de eigenaar.

IET® healing behandeling op locatie

Wilt u graag dat ik bij u op locatie kom om bijv. uw paard een IET® behandeling te geven dan komt er naast de consultkosten ook reiskosten bij. Ik reken buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf postcode 9442 TP, € 0,30 cent per km. Tevens dient de eigenaar van het dier bij de behandeling aanwezig te zijn.

* Alle bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten (indien van toepassing). De verzendkosten kunnen variëren van € 1,66 tot € 6,95 per zending. Een Bach bloesem remedie wordt via de pakketpost verstuurd en kost standaard € 6,95.