Lezing over de Newfoundlander

Lezing over de Newfoundlander door Noesja Kosters

Begin 2018 ben ik afgestudeerd als dierenhomeopaat en om af te mogen studeren heb ik een scriptie geschreven met als titel ‘Homeopathische benadering van (over)gevoeligheid bij de Newfoundlander’. In de scriptie schrijf ik over de ontstaansgeschiedenis van het ras, over de erfelijke ziekten en ook over ziekten die we tegenwoordig binnen het ras tegen komen (waaronder overgevoeligheid). Daarnaast schrijf ik uiteraard over homeopathie en over wat ziekte en gezondheid inhoudt. Aan het eind van de scriptie beschrijf ik hoe we het Newfoundlanderras, naar mijn optiek, weer richting gezondheid kunnen krijgen.
Om meer bekendheid te geven aan dit onderwerp geef ik lezing(en) over dit onderwerp. Dus bent u geïnteresseerd in de gezondheid en ziekte binnen het Newfoundlanderras en wilt u hier meer over te weten komen, kom dan naar één van deze lezingen. Ik hoop u bij één van de lezingen te mogen ontmoeten.

Data lezingen

De lezing(en) zullen zoveel mogelijk op privélocaties gehouden worden, zo kunnen de kosten zo laag mogelijk worden houden. Zodra u zich heeft ingeschreven voor één van de lezingen, ontvangt u (ook) het adres waar de lezing plaatsvindt.

13 oktober 2018 van 14:00-16:00 uur in Amstelveen
Minimaal aantal aanmeldingen: 5
Maximaal aantal aanmeldingen: 18
Kosten per persoon: € 10,-

17 november 2018 van 14:00-16:00 uur in Elp (Midden-Drenthe)
Minimaal aantal aanmeldingen: 5
Maximaal aantal aanmeldingen: 8
Kosten per persoon: € 10,-

Eigen honden niet meenemen naar de lezing

De lezing gaat over de Newfoundlander en we zijn dan ook dol op ze, maar helaas kunnen we geen meegebrachte honden toestaan op de locatie(s). Houdt hier dus rekening mee.

Hoe aan te melden?

Om u aan te melden voor één van de lezingen wil ik u vragen om de volgende gegevens naar mij te mailen: uw naam, telefoonnummer, aantal personen en de datum van de lezing die u bij wilt wonen.

Het mailadres is: info@noesjakosters.nl

Aanmelden voor een lezing is verplicht 

U dient zich vooraf via de mail aan te melden, anders hebben we niet op u gerekend en geeft dit logistieke problemen op de desbetreffende locatie. Wij kunnen dus alleen vooraf aangemelde deelnemers toelaten.

Bevestiging van uw aanmelding

Na inschrijving (via de mail) ontvangt u van mij een bevestiging van uw aanmelding, het adres waar de lezing plaatsvindt en ook waar u de kosten voor de lezing naar toe kunt overmaken. De betaling dient voorafgaand aan de lezing betaald te worden (op zijn laatst moet de betaling de vrijdag voorafgaand aan de lezing binnen zijn).

Tijdig afmelden indien u niet aanwezig kunt zijn

Indien u zich heeft aangemeld, maar het blijkt dat u toch niet bij de lezing aanwezig kunt zijn, wilt u zich dan tijdig afmelden (minimaal 1 week voorafgaand aan de lezing). Hebt u al betaald dan ontvangt u, na tijdige afmelding, uw betaling retour. Meldt u zich binnen een week voorafgaand aan de lezing af of meldt u zich niet af (en verschijnt u niet) dan krijgt u uw betaling niet retour, want dan hebben we logistiek de kosten wel gemaakt.

Vragen

Hebt u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande, dan kunt u mij altijd mailen.