Praktijkinformatie en contact

Praktijkinformatie

Hieronder treft u de informatie over mijn praktijk aan. Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak maken dan kunt u contact met mij opnemen.

Mailadres

U kunt mij mailen: info@noesjakosters.nl

Telefonisch spreekuur

Maandag t/m donderdag van 18:30-19:00 uur
Telefoon: 0593-565315
(Vervolg)consulten gaan altijd op afspraak en vinden niet tijdens het telefonisch spreekuur plaats.

Neemt u bij levensbedreigende situaties van uw dier gelijk contact op met uw dierenarts!

Skype en Facetime

Bij voorkeur zie ik uw dier voor een homeopathisch consult bij mij in de praktijk of bij u thuis, maar het is ook mogelijk om een homeopathisch consult via Skype of Facetime te doen. Zo kan ik eventueel een bepaalde klacht (gedrag of lichamelijke klacht, bijv. een huidprobleem) toch zien.

Openingstijden van de praktijk (alleen op afspraak)

Maandag, woensdag en vrijdag van 14:00-17:30 uur
Zaterdag van 10:00-17:00 uur

Praktijkadres

De Gloep 7
9442 TP  ELP

KvK nr: 70915695

Aangesloten bij beroepsvereniging

Vanaf februari 2018 ben ik praktiserend lid bij de vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND)

Aangesloten bij het CAT Collectief

Vanaf 1-1-2019 ben ik als erkend alternatief therapeut aangesloten bij CAT_collectief
het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

WKKGZ

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) verplicht GAT_schildeen therapeut aangesloten te zijn bij een onafhankelijke klacht- en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie. Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie klikt u in het submenu op WKKGZ.

In het submenu vindt u verder informatie over: