Healing voor dieren

Healing behandeling voor mens en dier

Ik geef healing behandelingen aan mens en dier. In eerste instantie heb ik jarenlang Shambala energie healingen gegeven (voornamelijk via foto). Nu heb ik mij verder gespecialiseerd in de healing methode Integrated Energy Therapy (IET®). Deze vorm van healing is een hele fijne zachte behandeling, die allerlei opgeslagen emoties, ‘oud’ zeer of trauma op kan ruimen.

Wat is Integrated Energy Therapy (IET®) ?

Integrated Energy Therapy wordt afgekort tot IET®. IET® is een geregistreerd handelsmerk wat herkenbaar is aan het ® teken. De Amerikaan Stevan J. Thayer is de grondlegger van deze therapie die vanuit The Center of Being in Amerika wordt uitgedragen.

Wat doet IET® ?

Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrensd worden, dit noemen we energieblokkades. Deze energieblokkades kunnen ontstaan door:

 • Fysieke trauma’s
 • Operaties
 • Ziekte
 • Uitputting
 • Onderdrukte gevoelens
 • Stress
 • Angst(en)
 • Beperkende gedachten
 • Karma (vanuit een vorig leven)

IET® is een eenvoudige en zachte manier om de onderdrukte/opgeslagen gevoelens van het cellulaire geheugen te activeren en de energieblokkades die daarmee verbonden zijn op te ruimen.

 • Het verwijdert diep onderdrukte gevoelens uit het celgeheugen
 • Vroegere opgelopen trauma’s worden op een zachte maar krachtige manier opgeruimd
 • Energieblokkades die je gezondheid, levensdoel, geluk en creativiteit in de weg staan, worden opgeheven
 • Ondersteunt het zelfhelend vermogen op alle niveaus
 • Geeft je de kracht om liefdevolle relaties op te bouwen in alles wat je onderneemt
 • Helpt je om je levensdoel te verwezenlijken

Wat kan een healing behandeling voor uw dier doen

– Als een dier veel meegemaakt heeft in zijn leven of vaak van eigenaar is gewisseld
– Fysieke (lichamelijke) klachten
– Als het dier veel alleen is of (tijdelijk) van zijn eigenaar gescheiden is (geweest)
– Na verlies van een (dieren)maatje of na verlies van een dierbaar iemand
– Als een dier iets traumatisch heeft meegemaakt en daarna angstig of schrikachtig blijft
– Na een verhuizing of vakantieperiode of bij grote veranderingen
– Stress en/of langdurige stressvolle situaties
– Onverklaarbaar gedrag
– Als er veel van het dier gevraagd is of nog wordt gevraagd

Het dragen van de emoties van de eigenaar

Een dier (vooral een hond) kan vanuit zichzelf zijn eigenaar willen helpen door de emoties van de eigenaar op zich te nemen om de eigenaar hiervan te verlichten (denk bijv. aan depressie of langdurig verdriet). Het kan gebeuren dat het dier teveel op zich genomen heeft en het gewicht ervan bijna niet meer kan dragen.

Hulphonden

Denk bijv. ook aan honden die zich inzetten om mensen te helpen en waar de hond een echte taak te vervullen heeft. Deze honden nemen veel op zich en willen ook graag werken en helpen. Hoe heerlijk zou het voor de hulphond zijn om hem te verwennen met deze healing behandeling.

Dieren maken soms veel mee in hun leven (goed bedoeld en minder goed bedoeld) en hoe mooi als de eigenaren ze af en toe even iets extra’s gunnen om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Deze healing zal ze helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen, meer in balans te zijn en zaken te verwerken (of los te laten) die niet meer bij ze passen of horen.

Behandeling

Deze behandeling kan heel goed op afstand gegeven worden (deze manier is voor dieren ideaal). Hier heb ik een foto van het dier, zijn/haar naam en de leeftijd of geboortedatum van het dier voor nodig.

 • Er wordt een afspraak gepland waarop ik uw dier de behandeling geef (of dit nu op afstand of op locatie gebeurt).
 • Na de behandeling (als deze op afstand is gegeven) krijgt u van mij schriftelijk of telefonisch een terugkoppeling van de behandeling en indien ik op locatie bij het dier ben dan krijgt u uiteraard een mondelinge terugkoppeling. Krijgt het dier de behandeling bij mij in Elp dan bent u als eigenaar hier uiteraard bij aanwezig en krijgt u van mij direct een terugkoppeling.
 • De behandelduur is ongeveer een uur (incl. een korte terugkoppeling aan de eigenaar).
 • Een behandeling werkt nog lang na en kan in principe elke 6 weken worden gegeven.

De behandeling kan ook in de praktijk gegeven worden en is de eigenaar bij het dier aanwezig als ik de behandeling geef. Na de behandeling geef ik een terugkoppeling aan de eigenaar over mijn bevindingen. Wil je graag dat je paard een behandeling in zijn stal krijgt, dan kan ik ook naar het paard toe komen.

Dieren vinden de healing behandeling heerlijk en ze genieten hier ook echt van, ook als ze geen klachten hebben. Ook is het mogelijk om de behandeling éénmalig, als (verjaardags)cadeautje aan uw dier.

Samen bent u een team

Als het dier de klachten van de eigenaar spiegelt of de klachten van de eigenaar op zich neemt, dan is een dier er zeker bij gebaat als u als eigenaar zelf ook een IET® healing behandeling krijgt. Dat wat tijdens een IET® healing behandeling bij u (als eigenaar) aangeraakt en getransformeerd wordt, zal uw dier ook helpen. Zo helpt u elkaar! Wilt u zelf een IET® healing behandeling kijk dan op mijn website onder het kopje Healing voor mensen.

Afspraak maken

Wil u meer informatie of wilt u een afspraak bij mij inplannen dan kunt u mij mailen of bellen (zie hiervoor ‘Informatie en contact‘).

IET® healing behandeling

De IET® energie werkt nog minstens 24 uur door en kan zelfs nog een week doorwerken om het cellulaire geheugen weer in evenwicht te brengen.

Ik sta ingeschreven bij The Center of Being. Klik hier voor meer informatie over The Center of Being.

De IET® behandeling voor dieren valt onder de complementaire geneeswijzen. Deze werken aanvullend en vervangen geen enkele medische behandeling. Ik ben geen dierenarts !