Cursus communiceren met dieren

Ben je altijd al benieuwd naar wat dieren je te vertellen hebben?
Zou je graag telepathisch contact met dieren willen leggen?

Dan heb je vanaf nu de kans bij mij de cursus Communiceren met dieren te volgen. Tijdens deze cursusdag leer je zelfstandig contact te leggen met dieren.

De volgende onderwerpen komen deze cursusdag aan bod

– Wat houdt communiceren met dieren in, hoe maak je contact met het dier
– Uitleg wat er tijdens het communiceren met dieren naar voren kan komen; bijv. gedragsproblemen, lichamelijke problemen
– Uitleg hoe je contact kunt leggen met overleden dieren
– We gaan zelf oefenen met meegebrachte foto’s
– Leren gebruiken van een pendel

Groepsgrootte

Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen.
Bij aanmelding van meer dan 4 personen graag even overleg om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusduur:          Eén dag van 10.00-17.00 uur
Cursus locatie:      Elp (Midden-Drenthe)
Kosten:                  € 100,- p.p. incl. lunch, cursusmateriaal, pendel en certificaat

Cursusdata

Indien er nog geen nieuwe cursusdatum gepland staat kan er altijd een datum in overleg gepland worden. Mail mij en zodra er zich minimaal 2 personen hebben aangemeld dan kunnen we een samen datum plannen.

Cursusdag samen met een vriend(in) of collega’s

Zou je graag een cursusdag ‘Communiceren met dieren’ met een groepje kennissen/vriendinnen/collega’s (van minimaal 2 en maximaal 5 personen) willen volgen, neem dan contact met mij op en dan plannen we samen een geschikte datum. De cursus kan ook op locatie gegeven worden. Afhankelijk waar de cursus binnen NL dan georganiseerd wordt komen hier reiskosten en/of kosten voor de locatie bij, dit gebeurt in overleg.

Betaling

De betaling dient uiterlijk een week voor aanvang van de cursus in zijn geheel op mijn rekening te staan. Je bent ingeschreven voor de cursusdag nadat je een bevestiging via de mail hebt ontvangen.
Annuleren van de cursus is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Hierna wordt 50 % van het cursusgeld in rekening gebracht. Wordt de aanmelding één week voor aanvang door de cursist geannuleerd dan is er geen restitutie meer mogelijk en wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.