Bach bloesem voor mensen

Bach bloesemtherapie voor mensenBach bloesem remedies voor mens en dier

In mijn praktijk maak ik, bij dieren, al jaren gebruik van Bach bloesem remedies. Ik heb gemerkt dat dieren hier veel baat bij hebben. Om deze reden wilde ik deze therapie ook bij mensen in gaan zetten. Ik zie soms dat eigenaar en dier dezelfde soort klachten hebben en is het mooi dat ik beiden kan helpen, ieder met een eigen samengesteld flesje Bach bloesem remedie.
Ik heb de cursus Bach bloesemtherapie voor mensen in 2018 afgerond, zodat dit nu ook een onderdeel van mijn praktijk is geworden.

Werking van Bach bloesem remedies

De Bach bloesem remedies werken positief in op de emoties, zij is in staat om negatieve emoties om te buigen naar de positieve tegenpool. Zodra het evenwicht van de geest weer in balans is, kan het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze gaan herstellen.

Bij welke klachten kunnen Bach bloesem remedies ingezet worden

  • Angsten (denk aan alle diverse soorten angsten, maar ook aan bijv. faalangst)
  • Verdriet
  • Vastlopen in het dagelijks leven (werk en/of privĂ©)
  • (Over)bezorgdheid
  • Heimwee (verlangen naar vroeger)
  • Stress
  • Uitputting (te veel gewerkt of na (langdurige) ziekte)
  • Burn out
  • Gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid
  • De ‘lat te hoog hebben liggen’ en de drang tot perfectionisme

Consult

Om tot een juiste Bach bloesem remedie voor u te komen, maakt u een afspraak bij mij in de praktijk en bespreken we uw klachten of dat waar u graag aan wilt werken. Een consult duurt gemiddeld genomen ongeveer 45 – 60 minuten. Aan het eind van het consult krijgt u een Bach bloesem remedie mee naar huis. Mocht het consult op afstand (telefonisch, via Skype of Facetime) hebben plaatsgevonden dan stuur ik de Bach bloesem remedie naar u op. Hier komen dan nog wel verzendkosten bij.

Na 3 – 4 weken vindt er een vervolgconsult plaats om te kijken welke veranderingen er plaats hebben gevonden en of we eenzelfde remedie gaan herhalen of dat we een andere samenstelling kiezen.

Bach bloesem remedie in combinatie met een healing behandeling

Ik geef ook healing behandelingen waarin op een zachte manier onderdrukte/opgeslagen gevoelens/emoties (en de energieblokkades die daarmee verbonden zijn) worden verwijderd. Voor meer informatie over deze healing behandelingen zie Healing voor mensen. Het is mogelijk om na een healing behandeling ook een samengestelde Bach bloesem remedie mee te krijgen om zo de behandeling verder te ondersteunen/begeleiden. Het kan ook zijn dat u na de healing behandeling aangeeft dat u specifiek aan een bepaald gebied verder zou willen werken, dan kan een Bach bloesem remedie hierin u mooi ondersteunen.

 

Gebruik bloesem remedies ter ondersteuning, zij kunnen een regulier geneeskundige behandeling niet vervangen. Indien er lichamelijke klachten zijn, verwijs ik u eerst naar uw huisarts. Ik ben zelf geen arts!